Theorie examen cursus | Oefen hier je theorie examen voor 2023

Theorie examen cursus

Op deze site kun je oefenen voor je theorie-examen door een theorie-examencursus oefenmodule in te vullen. Waarom we deze mogelijkheid bieden is heel eenvoudig: omdat het CBR zo'n slecht slagingspercentage heeft, willen we je in staat stellen het maximale uit je komende theorie-examenvoorbereiding te halen.

Voor elke categorie theorie-examen ben je bij ons aan het juiste adres om te leren en te oefenen! Zo verzorgen wij theorie-examentrainingen voor het B-rijbewijs (personenauto), A-rijbewijs (motor), AM-rijbewijs bromfiets/scooter, en vaarbewijs.

Het theorie-examen voor het CBR is notoir moeilijk, met een laag slagingspercentage. Veel mensen zakken omdat ze zich onvoldoende hebben voorbereid. Dit resulteert in een negatieve uitkomst waarbij zowel tijd als geld wordt verspild - iets wat om te beginnen al niet goedkoop is.

De prijzen per categorie staan hieronder:

 • Motor (A Rijbewijs) | €33,00
 • Personenauto (B Rijbewijs) | € 33,00
 • Bromfiets/Brommobiel (AM Rijbewijs) | €33,00
 • Individueel begeleid theorie-examen | €87,45
 • Toeslag avond/weekend tarief | €4,50
 • Toeslag theorie-examen extra tijd | € 10,55
 • Zoals je ziet zijn dit aanzienlijke kosten die snel kunnen oplopen, vooral als je meerdere keren zakt voor het examen. We raden je daarom aan zoveel mogelijk te studeren en je goed voor te bereiden op het theorie-examen om je kansen op slagen te vergroten.

  De ideale aanpak om je voor te bereiden is het volgen van een theorie-examencursus op onze website voor een zeer lage prijs. Een goede voorbereiding bespaart de helft van de tijd en geld in vergelijking met alles zelf doen!

  Hoe werkt de CBR theorie examen cursus bij ons?

  Bij ons werken de CBR theorie-examen cursus modules doordat je zelf kiest welk lespakket je nodig hebt. Wij bieden de mogelijkheid om je theorie examen te oefenen in elke categorie rijbewijs die je nodig hebt. Zo hebben wij een personenauto (B rijbewijs), motor (A rijbewijs), scooter/brommer (AM rijbewijs) en zelfs vaarbewijzen allemaal beschikbaar.

  Nadat je een oefenmodule hebt gekozen - bijvoorbeeld gevaarherkenning oefenen - kun je beginnen met leren via interactieve video's en afbeeldingen. Wij geloven dat dit een ongelooflijk effectieve methode is, omdat de kans groter is dat je het geleerde onthoudt. Dit komt doordat afbeeldingen en video's context bieden op een manier waarop woorden niet altijd recht kunnen doen. Bovendien is het beter dan studeren uit een stoffig leerboek!

  Te allen tijde up-to-date

  Ons CBR oefen- en lesmateriaal is altijd up-to-date tot de meest recente examens. Bij wijzigingen in het examen wordt ons oefen- en lesmateriaal direct bijgewerkt. Hierdoor verzekeren we je dat je altijd het juiste materiaal krijgt. Hoe meer je erin stopt, hoe beter je kansen om te slagen. Dus, haal je theorie in 1 dag!

  Overzichtelijke foutenanalyse

  Onze foutenanalyse voor de theorie-examencursus is niet alleen uitgebreid, maar ook duidelijk. Als je een fout maakt op je oefenexamen, geven we aan waar je fout ging, zodat je je aandacht kunt richten op het verbeteren van dat gebied. Zo maximaliseer je je leerproces en verspil je geen tijd aan het bestuderen van materiaal dat je al kent of waarover je niet wordt getoetst.

  Theorie examen cursussen bij rijscholen/bedrijven

  In Nederland bieden veel rijscholen/bedrijven theorie-examencursussen aan. De meeste hiervan worden verzorgd door de rijschool zelf, wat volgens ons een zeer effectieve manier is om je slagingskans te vergroten. Tijdens een theoriecursus geeft een docent of instructeur van de school je in een relatief korte tijd - meestal niet meer dan één dag - klassikaal alle informatie over het behalen van het theorie-examen.

  Naar onze mening is het volgen van een theoriecursus bij een rijschool een effectieve manier om te leren omdat de instructeurs veel kennis en expertise hebben over het verkeer. Ze kunnen je voorzien van nuttige tips en feiten die je meteen kunt toepassen tijdens het rijden! Bovendien is het leuk en voordelig om praktijk en theorie te combineren.

  De beste manier om je voor te bereiden is om eerst deel te nemen aan een theorie-examencursus bij een rijschool. Dit zal je helpen een idee te krijgen van wat het daadwerkelijke examen inhoudt. Test vervolgens je kennis in een van onze CBR theoriecursussen die wij aanbieden; zo weet je zeker dat je de informatie goed hebt onthouden en klaar bent voor het daadwerkelijke examen!

  Wij van autotheorieoefenen.net nodigen je graag uit voor een van onze online theorie-examencursussen, en we hopen dat je succes hebt!